Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Slutt på å parkere gratis

At vi i Norge har det bra er det ingen tvil om, men at staten nå har funnet ut at de vil avgiftsbelegge også de gratis parkeringene som finnes i by og bygd i Norge er jo bare ett bevis på hva politikerne vil.

Nå er det sånn at bare i Oslo er det ca. 120 000 private gratis plasser, men jeg trur det er mye høyere. Tenk på alle de som har eget hus og parkering foran huset. Nå må også de begynne å betale får å stå parkert i egen hage/garasje.

Grunnet til dette er vist miljøet, men det er en unnskyldning. De har vist nok ikke bestemt seg for om det er private eller kommunen som skal kunne avgiftbelegge plassene.

Så mitt råd til alle dere som har egne plasser som er gratis, sart firma og lei ut plassen din, får 1 kr pr. 24 timer. Lei den ut til deg selv. og du slipper å bli pålagt av stat og kommune å ta betalt eller at de gjør det. Har du garasje kan du ta 2 kr.

Og mitt råd til politikere, Skjerp dere!

Leave a Reply